1 min læsningKlopp efter tabt føring: Når tingene bliver for nemme, laver du fejl

2-0 er den farligste føring. Det fik Liverpool at mærke tirsdag aften med en reducering og udligning inden for kort tid. Liverpool hev sejren i land med et straffesparksmål, så helt skidt var det ikke.

1 min læsning
Jürgen Klopp kunne se til at VAR skulle i brug til et straffespark i hver ende, da Liverpool tirsdag aften vandt 3-2 i Madrid. Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix.

Jürgen Klopp og Liverpool havde tirsdag aften en føring på 2-0, som hurtigt forsvandt med to Atletico Madrid-scoringer. Ifølge den tyske manager kan der være en biologisk forklaring på det.

– Vi spillede godt, de kom ikke rigtig til nogen chancer og så scorer de to mål. Menneskets hjerne kan være din fjende, når tingene bliver for nemme, så laver du fejl. Det er, hvad som skete for os, da vi var foran 2-0, siger Klopp til TV3+.

Ved pausestillingen 2-2 havde de fleste nok en forventning om, at alt momentum lå hos madrilenerne, men Liverpool fik kampen vendt til sejr.

– I anden halvleg troede alle, at kampen kun var på vej i en retning. Men vi tænkte ’lad os give det et skud’, og så klarede drengene det. I denne gruppe er det sindssygt vigtigt, for vores gruppe er så svær. Jeg er meget tilfreds.

Liverpool topper den svære gruppe med maksimumpoint, og mangler blot en enkelt sejr for at kvalificere sig til knockoutfasen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer