PSG pligtsejrede mod Angers, der fortsat aldrig har slået den franske hovedstadsklub

Den franske topklub, Paris Saint Germain, mødte overraskelsen fra Angers i Ligue 1-topkamp her til aften. En kamp, der endte med en smal 2-1 sejr til hjemmeholdet.

PSG havde megen besvær mod Angers her til aften. Foto: Franck Fife AFP/Ritzau Scanpix

Angers har aldrig vundet over PSG. Faktisk skal vi hele seks år tilbage for at finde deres seneste point mod stormagten. I aftes fortsatte den negative statistik så for Angers, da da blev sendt hjem med et X-X.

Kampen var 36 minutter gammel, da Angelo Fulgini sendte Angers på sejrskurs. Målet lammede favoritterne fra Paris, der først kom tilbage i kampen efter 69 minutter på mål af portugisiske Danilo.

Den meget jævnbyrdige kamp endte dog alligevel med en pligtsejr til hjemmeholdet, da Mbappé kunne score på et straffespark til 2-1 efter 87 minutter.

PSG cementerer førstepladsen med sejren, mens Angers forsat bevarer deres flotte fjerdeplads i Ligue 1.