1 min læsningOfficielt: Vejle henter færøsk landsholdsspiller

Hallur Hansson skifter på en fri transfer til Vejle Boldklub. Den færøske landsholdsspiller har skrevet under på en kontrakt, der gælder året ud.

1 min læsning
Hallur Hansson har en fortid i blandt andet AC Horsens. Foto: Vejle Boldklub

Hallur Hansson har stået uden klub siden sommers, hvor midtbanespilleren stoppede i AC Horsens. Nu har færingen fundet sin nye arbejdsgiver og en retur til Superligaen i form af Vejle Boldklub, oplyser Vejle Boldklub på sin hjemmeside. Kontrakten gælder efterårssæsonen ud.

Vejles cheftræner, Peter Sørensen, er glad for ankomsten af sin nye spiller:

– Hallur Hansson kommer med et kendskab til 3F Superligaen og til sine holdkammerater, der gør integrationen øjeblikkelig. Vi får en dygtig spiller og en stærk karakter, der sammen med sine holdkammerater skal være med til at løfte os. Det er en spiller, der vel med rette kan kategoriseres som ¾ dansk, og som altid er garant for en helhjertet indsats, hvor der kommer græs på tøjet. Samtidig har Hallur Hansson en form, senest med 90 minutter i landskampen mod Skotland, der gør, at han kan bidrage med det samme, siger han.

Hallur Hansson har siden sommerferien kun fået minutter i benene for det færøske landshold, hvor kontrakten med Horsens udløb. Men nu kan han gøre sin landsmand Viljormur Davidsen følge med skiftet til Vejle.

– Jeg er glad for den aftale, jeg har lavet med Vejle Boldklub. Det siger sig selv, at jeg kender til klubben og holdet, og samtidig har jeg talt med Viljormur (Davidsen, red.) om den kvalitet, der, uanset den nuværende placering, er i truppen. Jeg vil give alt, jeg har, for at sikre klubben gode resultater hen over efteråret, siger Hallur Hansson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer