Premier League

Brighton-træner maner til besindighed: Jeg skal ikke til Newcastle

Brighton-manager, Graham Potter, har aldeles ingen planer om, at skulle træne de nyrige fra Newcastle. Det fortæller han til britisk lokalmedie.

Graham Potter har ingen planer om Newcastle. Foto: Andrew Boyers Reuters/Ritzau Scanpix

Rygterne om, at der skulle være en ny træner på vej til nyrige Newcastle har været mange. En af de nævnte emner er Brightons træner. Men ifølge Graham Potter, er det ingenlunde ham, der skal afsted. Det siger han til mediet Brighton & Hove Independent.

Læs også: Klubkammerat om Kanes 468 målløse minutter: Han skal nok komme i gang

Den 46-årige træner siger således, at han er ked af det på Brighton-fansenes vegne, at der florerer falske rygter om ham for tiden i den engelske tabloidpresse:

– Jeg har en smule ondt af fansene, fordi de hele tiden skal læse om, at jeg er på vej videre. Det er simpelthen falske overskrifter, forklarer han og supplerer:

– Men jeg tænker dog, at de fleste mennesker godt ved, at det er sådan medieverdenen fungerer i dag, siger han om de sensationalistiske medier, der spreder falske rubrikker på nettet.

– Det er ikke mere end et år siden, at der var en masse mediestøj om, at jeg ikke klarede det godt nok i klubben, og at det var på tide for mig at komme videre i karrieren, forklarer manageren afslutningsvis.

Læs også: Ferguson: Denne spiller fortjener Ballon d’Or

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P