1 min læsningWilshere insisterer: Jeg vil fortsætte min karriere

Mikel Arteta sendte tidligere på sæsonen en åben invitation til Jack Wilshere, som fik lov at deltage i Arsenals træninger. Han afviser at indstille karrieren.

1 min læsning
Jack Wilshere var spået en stor fremtid, men nu står han uden kontrakt som 29-årig. Foto: Kieran Clarke

Jack Wilshere har stået uden klub, siden han blev fritstillet af Bournemouth i sommer. Han har fået lov at træne med hos Arsenal og har også taget trænerlicenser ved siden af træningen. Den 29-årige englænder afviser dog, at trænergerningen er lige om hjørnet.

– I øjeblikket er jeg i gang med mine trænerlicenser, og jeg hjælper et par af akademiets spillere. Det er noget, jeg nyder, og noget jeg måske vil bygge videre på i fremtiden, men lige nu vil jeg stadig spille, siger Wilshere til Sky Sports.

Efter et par måneder på Arsenals træningsbane er midtbanespilleren også sikker på, at han har mere at give.

– Jeg føler, at jeg stadig har en masse i mig og noget at bevise. Det er derfor, jeg ikke vil stoppe karrieren nu. Formmæssigt er jeg ved at være der, og kvaliteten i træningen hjælper mig meget, siger englænderen.

Wilshere har fået lov at blive i Arsenal for at træne indtil januar, og han venter fortsat på kontakt fra en klub.

Læs også: Lingard ser tilbage på skadesnedtur

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer