1 min læsningRanieri: De har jagtet mig i tyve år

Claudio Ranieri blev for nyligt udpeget som ny træner i Watford, og han har været på blokken hos ejerfamilien i lang tid.

1 min læsning
Ranieri har været igennem 20 forskellige ansættelser i løbet af sin trænerkarriere. Blandt andet i England, Italien og Frankrig. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Claudio Ranieri har været igennem mange forskellige ansættelser som træner og var fri på markedet, da Watford-ejer Gino Pozzo pludselig ringede.

– Jeg har kendt Pozzo-familien i lang tid. Det er omtrent 20 år siden, at jeg mødte Gino Pozzos far, Giampoalo Pozzo. Han ville have mig til Udinese, men det lykkedes ikke. Da Gino ringede til mig og spurgte, om jeg ville komme til Watford, tænkte jeg ’hvorfor ikke?’, siger den 69-årige træner ved onsdagens pressemøde.

Og det er en glad italiener, som nu skal sørge for en redning af Watford.

– Jeg er meget glad for at være i en af verdens bedste ligaer. Jeg er ambitiøs og vil redde Watford i denne sæson. Så kan vi langsomt forbedre os i næste sæson, siger Watfords nye træner.

Claudio Ranieri har i flere omgange været træner for Premier League-mandskaber, men han er nok allerbedst kendt som arkitekten bag Leicesters mesterskab. Nu skal han forsøge at redde Watford fra nedrykning, og målsætningen er den samme som i Leicesters mesterskabssæson.

– Husker I mig i Leicester? 40 point, 40 point, 40 point, 40 point det er, hvad vi skal nå og derefter 41, 42 og 43, siger italieneren.

Watford og Ranieri kommer på en stor opgave lørdag, når Liverpool kommer på besøg.

Læs også: Klopp får to spillere tilbage fra skader

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer