International Fodbold

FIFA dropper sag om racisme mod polak efter England-kamp

Det internationale fodboldforbund, FIFA, har ikke kunnet finde beviser i sagen om racisme fra VM-kvalifikationskampen mellem Polen og England i september. Polske Kamil Glik blev angiveligt beskyldt for racistiske udtalelser mod Englands Kyle Walker, men FIFA har ikke kunnet finde beviser, der understøtter sagen, hvorfor sagen lukkes.

Der er ingen beviser for, at polske Kamil Glik skulle have ytret sig racistisk i Polens kamp mod England i september. Foto: Florion Goga/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er ingen beviser, der peger i retning af, at polske Kamil Glik skulle have sagt noget racistisk til engelske Kyle Walker i de to holds indbyrdes møde i september.

Så klar er meldingen fra FIFA, der dermed også lukker sagen.

– Efter en grundig gennemgang, som inkluderede de relevante kamprapporter, har FIFA’s disciplinærkomite besluttet ikke at åbne en disciplinærsag i relation til kampen mellem Polen og England den 8. september – grundet utilstrækkelige beviser, siger  en talsperson fra FIFA ifølge SkySports.

– FIFA’s tilgang til alle former for diskrimination vedbliver at være fast og resolut, men i den givne sag har der ikke været beviser, der kunne støtte yderligere tiltag, lyder det videre.

Det polske landshold var allerede dagen efter kampen ude og afvise enhver tale om racisme fra holdets spillere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P