International Fodbold

Polen afviser anklager om racisme: Helt og aldeles usandt

I pausen i landskampen mellem Polen og England onsdag aften uddelte dommeren to gule kort, og der var tydelige uoverensstemmelser mellem specielt polske Kamil Glik og engelske Kyle Walker. Rygter om racistiske ytringer fra det polske hold bliver nu afvist af polakkerne.

Kamil Glik og Harry Maguire var ikke helt enige om tingene
Kamil Gliks kone har modtaget adskillige dødstrusler efter landskampen mellem Polen og England i onsdags. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Polske Kamil Glik og engelske Kyle Walker var tydeligvis uenige om et eller andet kort før pausen i landskampen mellem de to nationer onsdag aften.

Mens Kyle Walker stille og roligt forsvandt, tog hans engelske holdkammerater med anfører Harry Kane og Harry Maguire i spidsen over, og sidstnævnte endte med at få et gult kort af kampens dommer, hvilket også var tilfældet for Kamil Glik. I første omgang var det svært at se, hvad der var grund til skærmydslerne, men det har det polske hold nu selv åbnet op for.

– Det engelske fodboldforbund sagde, at der var blevet ytret en racistisk bemærkning, men [Kamil] Glik siger, at det er helt og aldeles usandt. Jeg kender spillerne, og det er ikke sket, og det vil heller ikke ske. Vi afviser fuldt og fast alle beskyldninger om, at vi skulle have gjort noget forkert, siger den polske team manager Jakub Kwiatkowski ifølge The Guardian.

Selv indrømmer Glik, at det han og Kyle Walker havde haft en uoverensstemmelse, men hvad en handlede om, vil han ikke ind på.

– Der var et skænderi. Senere ville jeg give Walker hånden, men han ville ikke tage imod den. Der var en form for verbalt skænderi, men der skete ikke mere, lyder det fra Glik.

Helt præcis hvad der skete, og hvad der fremadrettet skal ske, har FIFA nu sat sig for at finde ud af.

– FIFA er i gang med at analysere de officielle kamprapporter fra kampen mellem Polen og England. De relevante informationer vil blive analyseret af de respektive disciplinærkomiteer for at bestemme fremtidige skridt, lyder det således fra FIFA.

Kampen mellem Polen og England endte 1-1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P