International Fodbold

England kunne have sikret VM: Skuffende præstation

Der skal fortsat et mindre mirakel til, hvis ikke England skal kvalificere sig direkte til næste års VM-slutrunde, men EM-finalisterne kunne have afgjort tingene tirsdag. Den mulighed forpassede de på grund af dårligt spil både individuelt og kollektivt.

Gareth Southgate var ikke tilfreds med Englands præstation i kampen mod Ungarn. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

England skal bruge fire point i novembers kampe mod Albanien og San Marino for at kvalificere sig direkte til VM.

Det betyder selvsagt, at der ikke er nogen ko på isen for det engelske landshold, men alligevel ærgrer det den engelske landstræner, at holdet ikke formåede at sikre kvalifikationen allerede tirsdag, da Ungarn fik 1-1 med fra Wembley.

– Det var en skuffende præstation. Fuld kredit til Ungarn, jeg synes de skabte taktiske problemer for os. Vi spillede ikke flydende, og jeg synes ikke, at vi spillede på det niveau, som vi er nødt til at spille på, lød det efter kampen fra Gareth Southgate til SkySports.

Læs også: England måtte nøjes med uafgjort hjemme mod Ungarn

Ungarn bragte sig foran på et straffespark efter 24 minutters spil, og selvom John Stones ti minutter før pausen bragte englænderne tilbage på uafgjort, formåede de aldrig at tage stikket hjem.

– Vi tager herfra og overvejer holdets balance en smule, men vi kan også gøre det bedre individuelt, for vi lavede en masse simple fejl. Vi må acceptere, at vi spillede under vanlig standard. Det var overraskende, men det var en aften, hvor vi hverken individuelt eller kollektivt ramte de højder, vi tidligere har gjort, lød det fra Southgate.

I puljens anden kamp slog Polen Albanien med 0-1, og derfor har englænderne ikke råd til at dumme sig meget yderligere, hvis de skal være sikre på den førsteplads, der giver direkte VM-kvalifikation.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P