1 min læsningTidligere United-målmand skifter til Serie A

Den tidligere Manchester United-målmand Sergio Romero skifter til Venezia FC på en kontrakt for et år. Argentineren har stået uden klub siden i sommers og skifter på en fri transfer.

1 min læsning
Sergio Romero skifter på en fri transfer til Venezia FC. Foto: Venezia FC.

Sergio Romero forlod Manchester United i sommers og har siden ikke skrevet kontrakt med en ny klub. Indtil i dag, hvor den 34-årige målmand har skrevet under med Serie A-klubben Venezia FC for et enkelt år. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Læs også: Tidligere Manchester United-målmand tæt på italiensk oprykker

Venezia ligger på nuværende tidspunkt lige nøjagtig over nedrykningsstregen på en 17. plads i Serie A. Sergio Romero har tidligere optrådt i den bedste italienske række, hvor han tørnede ud for Sampdoria tilbage i årene 2011-2013. Derudover har Romero spillet 96 landskampe for det argentinske landshold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer