LaLiga

Gode nyheder inden El Clásico: Fuldt hus på Camp Nou

Forud for det kommende El Clásico er der kommet gode nyheder. Den catalanske præsident, Pere Aragonés, har igen givet lov til, at Camp Nou kan få fuldt hus.

Atlético Madrid mod FC Barcelona
FC Barcelona tabte seneste LaLiga-kamp med 2-0 til Atlético Madrid. Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona og Real Madrid møder i oktober måned hinanden i det ikoniske El Clásico-opgør. Forud for dette opgør, er der kommet gode nyheder fra Catalonien.

Den catalanske præsident, Pere Aragonés, kunne tirsdag bekræfte, at der igen må være fuldt hus til forskellige sportsarrangementer, der foregår udenfor:

– Vi er igen tilbage på 100 procents kapacitet i kulturelle events, udendørs sportsaktiviteter og i hospitals industrien. Vi er tilbage på fuld tilstedeværelse. Det vil selvfølgelig være vigtigt at bruge mundbind, siger Cataloniens præsident, Pere Aragonés ifølge Marca.

Læs også: Medie: Barca-franskmand kan blive Newcastles første signing

Det betyder, at når Barcelona og Real Madrid møder hinanden i El Clásico den 24. oktober, vil der igen kunne være mulighed for et udsolgt stadion på Camp Nou.

FC Barcelona får dog mulighed for at fylde deres stadion op allerede lørdag den 17. oktober, når de hjemme på Camp Nou tager imod Valencia CF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P