3F Superligaen

Viborgs Grønning: Jeg kan lide at spille med pres på mig

Viborg-angriber Sebastian Grønning skulle helt hen til syvende runde, før han blev noteret for sin første Superliga-scoring i denne sæson, men så kom der også tre scoringer i streg, og Viborg-spilleren har det fint med at være den spiller, der tiltrækker sig mest opmærksomhed.

Sebastian Grønning har ikke noget imod at være den, modstanderne koncentrerer sig mest om. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

I Superligaens første seks runder så modstandernes mål nærmest ud til at være forhekset for Viborg FF’s Sebastian Grønning, og specielt i VFF’ernes kamp mod Randers i femte spillerunde, var det et mindre mirakel, at Grønning ikke kom på måltavlen.

I syvende spillerunde kom sæsonens første ligascoring så langt om længe for den rødhårede angriber,  der dog også lever fint med at være den spiller, som modstanderne er mest opmærksomme på.

Læs også: Niels Frederiksen om Brøndbys effektivitet: Vi skal ramme målet

– Det ser jeg kun som noget positivt. Jeg kan godt lide at spille med et pres på mig, og det er dejligt at vide, at jeg tit er den, som modstanderne går efter at lukke ned først i den offensive del. Så det er kun et skulderklap, at jeg er en spiller, som man skal lukke for, hvis Viborg ikke skal score, siger Sebastian Grønning til Viborg Stifts Folkeblad.

– Så handler det bare om, at vi som hold skal være bedre til at udnytte noget af det rum, som jeg skaber. Det var blandt andet det, der skete mod OB, hvor Justin Lonwijk scorede, da begge stoppere gik på mig. Og så skal jeg naturligvis selv blive bedre til at komme fri af mine markeringer uden at lave frispark, siger han til lokalmediet.

Sebastian Grønning startede i Viborgs første ti Superligakampe, men i sidste runde på udebane mod F.C. København måtte han for første gang tage plads på bænken, og han fik således kun de sidste 18 minutter på banen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P