1 min læsningUEFA-fodboldchef skælder ud: Absurd idé med VM hvert andet år

Debatten om en ændring af fodboldens kalender har rullet, siden Arsene Wenger foreslog, at vi skal have VM hvert andet år. Nu kommer endnu en repræsentant fra UEFA på banen.

1 min læsning
Zvonimir Boban havde selv en stor spillerkarriere for både AC Milan og det kroatiske landshold. Foto: Пресс-служба Президента Российской Федерации.

Fodboldchefen i UEFA Zvonimir Boban spillede en vigtig rolle, da VAR blev implementeret og har fået et ry som en innovativ fodboldchef. Han vil gerne have nye tiltag i fodbold, men forslaget fra FIFA om slutrunder hvert andet år vil han ikke høre på.

– Idéen fra Infantino [FIFA-præsident] og Wenger er absurd, den er endnu værre end European Super League. Det ville være dårligt for spillere, ligaer og klubber. Det respekterer ikke nogen aktører og vil ødelægge fodbolden. UEFA ville aldrig foreslå det, selvom det gav flere penge i kassen, siger Boban til UEFAs hjemmeside.

Boban afviser, at der er behov for at modernisere fodbolden og mener, at fodbolden skal have lov til at være i fred fra ønskerne om penge, magt og syge ambitioner.

– Wenger og Infantino ejer ikke fodbold og heller ikke mig eller dig. Fodbold ejes af alle dem som elsker det. Vi skal aldrig glemme, at det er folkets sport, det er og vil altid være mit syn på fodbold. De må respektere det og stoppe.

Wenger tog for en måned siden på rundtur for at diskutere en ændring af fodboldens kalender med flere forskellige trænere, spillere og andre aktører.

Læs også: Arsène Wenger præsenterer ny FIFA-plan: “Vi vil have VM hvert andet år”

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer