1 min læsningTo milepæle i sigte for Griezmann

Antoine Griezmann fik debut for det franske landshold tilbage i 2014 mod Holland. Nu kan han blive nummer ni til at runde 100 landskampe.

1 min læsning
Griezmann jubler i Frankrigs sejr over Belgien
Griezmann kunne juble over Frankrigs comeback, efter Les Bleus var nede med 2-0 mod et stærkt belgisk mandskab. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix.

Søndag kan Antoine Griezmann spille sin kamp nummer 100 for Les Bleus, når franskmændene møder Spanien i Nations League-finalen, og for den spinkle angriber kommer den på et perfekt tidspunkt.

– Det er den perfekte kamp det kan ske i. Det bliver meget specielt for mig. Jeg er meget stolt og meget glad. Jeg håber, det ender med et trofæ og med en kæmpe fest om aftenen, siger Griezmann på pressemøde torsdag.

Udover det skarpe hjørne som Griezmann kan runde søndag, nærmer han sig også Thierry Henrys målrekord for det franske landshold.

– Han er ikke særlig langt foran, men jeg skal jo sætte dem ind, det er ti mål, jeg skal lave. Jeg er tæt på men samtidig langt fra, og det er ikke en målsætning, jeg fokuserer meget på. Vi tager det stille og roligt.

Griezmann får mulighed for at nærme sig søndag aften kl. 20.45, når finalen spilles i Nations League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer