1 min læsningUng FCK’er slår islandsk rekord

I fredagens kvalifikationskamp formåede Island at trække en 1-1 i land mod Armenien efter et mål af et FCK-talent.

1 min læsning
Isak Johannesson kan se frem til mere spilletid i FCK-trøjen, efter både Zeca og Falk er ude med længerevarende skader. Foto: Haraldur Gudjonsson/AFP/Ritzau Scanpix.

Island har blot fem point efter syv kampe i sin kvalifikationsgruppe, og VM-deltagelsen ser derfor utroligt tvivlsom ud. Vores nordiske naboer kan til gengæld trøste sig med en ung diamant ved navn Isak Bergman Johannesson. Han scorede islændingenes eneste mål i aftenens kamp, da han udlignede til 1-1.

Han blev med sin alder på 18 år, 6 måneder og 15 dage den yngste målscorer for det islandske landshold nogensinde, og derfor kan det islandske landshold forhåbentlig se frem til mange flere mål fra FCK’s nyindkøb.

Læs også: Tyskland tæt på at snuble mod Rumænien

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer