Europæisk Fodbold

Polsk klub har ikke betalt for Rygaard – Kan ende hos UEFA

Alt var fryd og gammen i juledagene sidste år, hvor FC Nordsjælland og polske ŁKS Łódź kunne offentliggøre, at de var blevet enige om en handel vedrørende Mikkel Rygaard. Nu er der gået over ni måneder, og danskerne har endnu ikke set noget til betalingen.

Mikkel Rygaard spillede sin første kamp for den polske klub i februar i år. Foto: ŁKS Łódź

Kommunikationen mellem FC Nordsjælland og polske ŁKS Łódź er i øjeblikket ikke-eksisterende.

Den polske klub skylder stadig FC Nordsjælland penge, efter de i januars transfervindue købte Mikkel Rygaard i den danske klub, men på det seneste har klubben fra den næstbedste polske række ikke svaret tilbage på nordsjællændernes henvendelser, og det får nu danskerne til at åbne op for sagen i medierne.

– Vi accepterede at udsætte betalingen, vi prøvede at etablere en dialog, vi ønskede ikke at offentliggøre sagen eller ordne den med eksterne myndigheder, men siden den modsatte part ikke har svaret i over en måned, har vi ikke noget valg. Vi advarede ŁKS om, at sagen kunne blive offentliggjort og overdraget til andre myndigheder, men det fik vi intet svar på, siger bestyrelsesformand i FC Nordsjælland til polske Sportowe Fakty.

Den nordsjællandske bestyrelsesformand siger desuden, at klubbens eneste mulighed nu er at kontakte de rette myndigheder – herunder UEFA’s retslige instans.

I den polske klub vedkender de, at de ikke har betalt den danske klub, men de lover samtidig, at der kommer styr på sagerne ved udgangen af denne måned.

– Vi har haft visse problemer, men i næste uge vil virksomhedens finanser blive øget med syv millioner polske Zloty, og det skyldige beløb bliver betalt sidst i oktober. Vi har desværre også lidt under, at ikke alle har betalt deres skyldsmål til os til tiden, siger ŁKS Łódź’ talsmand Bartosz Król til Sportowe Fakty.

Mikkel Rygaard har i alt spillet 28 kampe for den polske klub med ét mål til følge. ŁKS Łódź ligger i den næstbedste polske række, hvor de i øjeblikket indtager rækkens ottendeplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P