1 min læsningWatford siger nej: Liverpool må undvære tre mand

Ifølge The Telegraph har Watford afvist Liverpools ønske om at flytte deres indbyrdes kamp efter landskampspausen. Derfor kan Jürgen Klopp være nødsaget til at se bort fra tre nøglespillere, når han skal sætte sit hold.

1 min læsning
Liverpool fik søndag 2-2 i topopgøret mod Manchester City. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix.

Liverpool bad i sidste måned om, at kampen mod Watford den 16. oktober blev rykket fra kl. 13.30 til 20.45, så Liverpools tre brasilianere, Alisson, Fabinho og Roberto Firmino kunne nå hjem fra Brasiliens landsholdssamling.

Det har hjemmeholdet Watford ifølge The Telegraph valgt at afvise, da man ikke vil ulejlige de fans, som allerede har planlagt deres tur. Derfor kan det blive svært at nå for Liverpools brasilianere.

Ifølge den engelske avis havde Liverpool ellers et privatfly klar i brasilianske Manaus, som kunne flyve trekløveren direkte hjem efter landskampen mod Uruguay, der spilles natten til fredag.

I går kunne Thomas Tuchel fortælle, at Chelsea må undvære Thiago Silva af samme grund, mens flere andre hold fra Premier League også kan blive ramt. Manchester United, Manchester City, Tottenham, Everton, Leeds og Aston Villa kan således også komme til at undvære nogle af deres spillere.

Læs også: Tuchel bekræfter: Profil misser derby på grund af landsholdet

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer