1 min læsningLiverpool-legende: Vi er blandt favoritterne til flere titler

Altmuligmand for Liverpool i mange år Dirk Kuyt mener, at Liverpool er blandt favoritterne til sejr i både Champions League og Premier League.

1 min læsning
Liverpool spillede søndag 2-2 med Manchester City, og ligger ét point efter Chelsea. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Liverpool fik i seneste sæson ikke nogen nye trofæer til trofæskabet, men har startet sæsonen 21/22 med buldren og bragen. Merseyside-holdet er fortsat ubesejrede og ligger et point efter førerholdet Chelsea i Premier League. Tidligere Liverpool-spiller Dirk Kuyt spår gode chancer til sin forhenværende klub.

– Liverpool har altid en chance, og personligt synes jeg, at de har en god chance for at vinde enten Premier League eller Champions League, siger Kuyt til kelbet.nl.

Kuyt understreger dog, at Liverpools direkte konkurrenter har investeret voldsomt, og forbedret sig på flere positioner.

– Der er hold, som har investeret meget. Kig på Chelsea, United og City. Det betyder, at vi har flere tophold i Premier League, så det bliver spændende at se, hvem der løber afsted med titlen. I min bog er Liverpool dog en af favoritterne, siger Kuyt.

Læs også: Elliott tilbage i træningslokalet efter grim skade

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer