1 min læsningLincoln-spiller: Jeg tror vi skræmte FCK

Torsdag aften viste de deltidsprofessionelle fra Lincoln Red Imps sig frem i Parken. Holdet fra Gibraltar kom med en fight og kampgejst, som så ud til at hyle FCK ud af den.

1 min læsning
Roy Chipolina bærer anførerbindet for Lincoln Red Imps og spiller på Gibraltars landshold. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FCK kom foran efter få minutter på et mål af Kevin Diks, og så skulle man tro, at den kamp var lukket. Det var den bare ikke… FCK havde svært ved at sætte to afleveringer sammen, og efter et hjørnespark med tre-fire halvclearinger kunne Marco Rosa udligne for gæsterne. Selvmålsskytte for Lincoln Red Imps, Roy Chipolina, var glad for holdets præstation.

– Vi spillede en god kamp, selvom vi vidste, hvad vi var oppe imod. FCK er det bedste hold i gruppen, men jeg tror, at vi skræmte dem lidt, siger Chipolina til TV2 Sport X.

Selvom klubberne umiddelbart er en kæmpe mismatch, kom det ikke bag på ham, at Lincoln spillede så godt.

– Jeg er ikke overrasket over kampens forløb, vi bliver bedre og bedre for hver kamp på det her niveau. Jeg er stolt over holdets præstation, for modstanderen er bedre på alle pladser. De er stærkere, hurtigere, teknisk stærkere og i bedre form. Vi prøver bare at kæmpe, siger Chipolina.

Lincoln Red Imps er i gang med deres første sæson i et europæisk gruppespil og spiller næste kamp på udebane mod Slovan Bratislava. Holdet fra Gibraltar ligger, som forventet, sidst i Gruppe F.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P