1 min læsningBarcelona-forsvarer sorteret fra på landsholdet

Det er ikke længere let for Lenglet. Han har ikke fået mange minutter i Barcelona-trøjen i denne sæson, og derfor er han også sorteret fra af Didier Deschamps, da der var udtagelse til det franske landsholds Nations League-kampe.

1 min læsning
Clement Lenglet har kun spillet én kamp fra start og fået to indhop i sæsonen, derfor er han nu sorteret fra i den franske landsholdstrup. Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix.

I 2018 sluttede Clement Lenglet sig til Barcelona-truppen, da han skiftede fra Sevilla. Siden da, er det bare gået ned ad bakke for den 26-årige franskmand.

I denne sæson har han kun fået 93 minutter på banen for FC Barcelona, og nu er han også udeladt af den franske landsholdstrup.

Det franske landshold spiller i næste uge Nations League-finaler, og må i forvejen undvære to store navne. N’Golo Kante og Olivier Giroud er begge ude af truppen, førstnævnte med en positiv coronatest, mens sidstnævnte er blevet vejet og fundet for let. Giroud er ellers nummer to på Frankrigs topscorerliste, men yngre spillere har nu fået hans plads.

Frankrig møder Belgien i semifinalen, mens Spanien og Italien mødes i den anden halvdel af turneringen.

Læs også: Giroud endnu engang forbigået i den franske landsholdstrup

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P