Viborg og OB delte i søndagens tidlige superligakamp

Søndag eftermiddag tog Viborg FF hjemme på Energi Viborg Arena imod OB i Superligaen. Begge hold måtte tage sig til takke med et enkelt point, da kampen endte 1-1.

Viborg FF mod OB
Både Viborg FF og OB måtte tage sig til takke med 1-1 søndag eftermiddag. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

I et af Superligaens tidlige opgør søndag eftermiddag skulle Viborg FF møde OB hjemme på Energi Viborg Arena.

OB skulle fortsætte stimen fra midtugens pokalkamp, hvor de på udebane slog FC Helsingør ud af turneringen med 0-3.

Viborg derimod havde holdt nogle ekstra dage fri, da de runden forinden var røget ud til FC Fredericia i Sydbank Pokalen. Det var derfor et Viborg mandskab, som kom indtil kampen med friske ben.

Viborg fik da også en drømmestart mod OB, da de allerede efter syv minutters spil kunne bringe sig foran med 1-0 på mål af Justin Lonwijk.

Blot 10 minutter efter kunne jublen bryde ud igen på Energi Viborg Arena, da Sebastian Grønning scorede. Der lagde sig dog hurtig en dæmper på stemningen, da dommeren med hjælp fra VAR dømte målet for offside.

Efter 62 minutters spil lykkedes det OBs Emmanuel Sabbi at udligne til 1-1, hvilket blev kampens sidste mål.

Begge mandskaber måtte derfor nøjes med et enkelt point, hvilket efter ti spillerunder bringer OB op på en syvendeplads med 11 point, blot ét point foran Viborg på ottendepladsen.