Premier League

Tottenham vinder straffesparkskonkurrence trods danskers misser

Pierre-Emile Højbjerg brændte straffespark, da Tottenham gæstede Wolverhampton.

Chelsea og Tottenham klarede sig begge videre efter straffesparkskonkurrencer i Carabao Cup. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix.

Efter et chancerigt opgør på Molineux endte kampen mellem Tottenham og Wolverhampton i straffesparkskonkurrence.

Undervejs havde gæsterne ellers en føring på 2-0, efter mål af Ndombele og Kane. Wolves formåede at udligne føringen med et mål på hver sin side af pausen. Stillingen 2-2 holdt resten af anden halvleg og i hele den forlængede spilletid, og gav os en straffesparkskonkurrence.

Her ramte Pierre-Emile Højbjerg overligger ud for Tottenham, men blev reddet af sparkerne fra Wolves. Hjemmeholdet brændte tre ud af fem straffespark, og gæsterne fra London er derfor videre i turneringen efter en højdramatisk kamp.

På Stamford Bridge tog Thomas Tuchels tropper imod Aston Villa. Her fik flere af de normale bænkevarmere chancen fra start. Deriblandt Timo Werner som kunne bringe Chelsea foran efter en times spil. Føringen blev dog hurtigt taget fra dem, da Cameron Archer udlignede ti minutter senere. Den forlængede spilletid endte også her uden mål, men de skarpere skytter fra Chelsea sørgede for, at Aston Villa røg ud af turneringen mens hjemmeholdet gik videre.

Læs også: Ferdinand: Chelsea har Premier Leagues bedste centerback

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P