1 min læsningSaúl fortæller om drama ved deadline og tre imponerende medspillere

Saúl har haft en svær start i Chelsea, da han blev skiftet ud i pausen af sin debutkamp. I et nyt interview fortæller han om en tumultarisk afslutning på transfervinduet og tre kolleger som har imponeret på træningsbanen.

1 min læsning
Saúl fik ikke nogen prangende debut hos Chelsea, hvor han også blev skiftet ud efter første halvleg. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix.

I et længere interview med Fabrizio Romano, fortæller Saúl Niguez om den første tid som Chelsea-spiller og dramaet op til transferdeadline.

– Da transfervinduet lukkede ved midnat, vidste jeg stadig ikke hvad der skulle ske med mig. Jeg tjekkede forsiderne på aviser og tjekkede Twitter, men var ikke klar over om handlen var gået igennem. Men 00.24 blev det officielt på Twitter. Jeg skulle til Chelsea, siger Saúl.

Efter en nat uden søvn og en morgenflyver fra Madrid ankom han i London. Her var der særligt tre spillere, som imponerede spanieren.

–  Jeg er overrasket over Lukakus høje niveau. Han er et bæst ligesom hans lillebror, som jeg før har spillet mod. Timo Werner har også imponeret mig. Han har haft en hård sæson sidste år men træner virkelig godt, siger Saúl i interviewet.

– Den sidste som har imponeret mig, er Thiago Silva. Han er 36 år gammel, og du kan finde ham i fitnesscenteret hver dag. Han træner utrolig hårdt og er desuden meget intelligent. Han er meget klog på fodboldbanen.

Saúl og hans dygtige holdkammerater spiller senere i dag mod Tottenham. Kampen spilles kl. 17.30 og vises på Xee.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P