Tidligere FCK’ere i tyrkisk duel – Cornelius scorede mod Nelsson og Galatasaray

Andreas Cornelius scorede og vendte 0-2 til 2-2, da Victor Nelsson fik fuld spilletid for Galatasaray.

Nwakaeme har netop udlignet til 2-2 mod Galatasaray. Tidligere i kampen reducerede Andreas Cornelius til 1-2 mod Istanbul-klubben, der havde Vicor Nelsson med i hele kampen. Foto: Murad Sezer/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var dømt tyrkisk danskerbrag, da de to tidligere FCK’ere Andreas Cornelius og Victor Nelsson stod ansigt til ansigt i den tyrkiske Süper Lig.

Her bød Trabzonspor – med Cornelius fra start – Galatasaray med Victor Nelsson op til dans. En kamp der sluttede 2-2.

Nelssons hold kom ellers bedst fra land og var foran med 0-2 efter 33 minutter. Kort inden pause dukkede Cornelius dog op og reducerede for hjemmeholdet. Efter en times spil assisterede Marek Hamsik så til nigerianske Anthony Nwakaeme, der gjorde det til slutresultatet 2-2.

Det var dermed Cornelius’ anden scoring i streg, da han i sidste uge nettede i Parken, da Danmark besejrede Israel med 5-0.