Dansk Fodbold

DBU har planer om at flytte hovedsæde fra Brøndby til Parken

Parken Sport & Entertainment, Københavns Kommune og DBU vil nedsætte en fælles arbejdsgruppe, der foruden en fremtidig udvikling af Parken også vil have et nyt hovedsæde til DBU i umiddelbar nærhed som tema.

Danmarks nationalarena kan stå foran en renovering, der blandt andet skal tilføje et nyt hovedsæde til DBU.
Parken på Østerbro kan få ny nabo, da DBU planlægger at lægge sit nye hovedsæde ved siden af nationalarenaen.

DBU har lige nu hovedsæde et lidt langt stenkast fra Brøndby Stadion, men organisationen ser nu på muligheden for at flytte hovedsædet nærmere F.C. Københavns og Landsholdets hjemmebane i Parken på Østerbro.

Sammen med Parken Sport & Entertainment – Selskabet bag F.C. København – og Københavns Kommune vil DBU nedsætte en arbejdsgruppe, der blandt andet skal kigge på muligheden for at bygge et nyt hovedsæde i forbindelse med nationalarenaen.

– Vi glæder os til at bidrage til arbejdet mod en modernisering af nationalarenaen, men også til at afdække mulighederne for et nyt DBU-hovedsæde ved siden af Parken, siger direktør i DBU Jakob Jensen ifølge F.C. Københavns hjemmeside.

– Moderniseringen af Parken og nyt hovedsæde udgør sammen med et nyt stadion og hovedsæde for DBU Jylland i Aarhus, samt et nyt nationalt træningscenter en del af DBU’s Bestyrelses vision for fremtidens rammer for dansk fodbold,” siger Jakob Jensen.

Foruden hovedsædet kommer arbejdsgruppen altså til at kigge på en modernisering af Parken, men selvom der tidligere har været meldinger om, at det vil betyde en øget tilskuerkapacitet på 50.000 tilskuere, er det endnu for tidligt at komme med bud på.

– Det er også et stadion, der skal følge med tiden, og vi går ind i det her arbejde med åbent sind. Vi ser gerne på modernisering og investering i de nuværende rammer, men det er for tidlig at tale om, hvor stor kapaciteten eventuelt kan blive eller andre meget konkrete tiltag. Det er det, arbejdsgruppen nu skal undersøge, siger Bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment, Allan L. Agerholm.

Lige nu kan er den maksimale kapacitet i Parken på lige godt 38.000 tilskuere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P