1 min læsningMedie: Storbritannien nægter spillere adgang

Grænsen til Storbritannien er lukket for fem spillere før europæiske opgør.

1 min læsning
Bruno Guimaraes og Lucas Paqueta har begge været i aktion for Brasilien. De kan derfor misse Lyons kamp mod Rangers.
Bruno Guimaraes har været i aktion for Brasilien i sidste uge, men kan nu misse vigtigt EL-kamp. Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix

Tre spillere fra Olympique Lyon kan misse Europa League opgøret mod Rangers, skriver det franske medie Radio Scoop. De tre spillere har alle været i aktion for deres respektive landshold, og i den forbindelse besøgt ’røde lande’ på Storbritanniens coronaliste. 

De to brasilianere Lucas Paqueta og Bruno Guimaraes har begge været i Brasilien, mens Tino Kadewere har været i Zimbabwe.

Derfor har den skotske regering advaret franskmændene, og oplyst at disse tre spillere vil blive stoppet i lufthavnen. Lyon har nu rettet henvendelse til UEFA for at få hjælp til at løse situationen. 

Det samme har to andre klubber af samme grund. Napoli må undvære David Ospina i deres kamp mod Leicester City, mens RB Leipzig må undvære Malian Haidara i deres Champions League kamp mod Manchester City, hvis ikke situationen bliver løst.

Læs også: Stabsmedlem testet positiv i argentinsk landsholdslejr

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P