International Fodbold

Flyvende hollænder tangerer hollandsk målscoringsrekord

Et storspillende hollandsk hold slog tirsdag Tyrkiet med imponerende 6-1. Dermed erobrer hollænderne førstepladsen i gruppe G.

Memphis Depay lavede hattrick i Hollands kamp mod Tyrkiet i VM-kvalifikationen
Memphis Depay sendte tirsdag Holland tilbage på førstepladsen i gruppe G. Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Memphis Depay lavede hattrick i tirsdagens 6-1 sejr mod Tyrkiet. Hollænderne tog en tidlig føring med et mål allerede i første minut. Herfra cruisede de tilbage på førstepladsen i gruppe G, som før tirsdagens kamp var besat af Tyrkiet.

Depays hattrick bringer ham på 12 mål for kalenderåret 2021, hvilket er en tangering af Patrick Kluiverts rekord fra 2000. Her scorede Kluivert blandt andet fem mål til EM.

I tirsdagens kamp stod Depay også for en assist, da han lagde op til Davy Klaassens tidlige føringsmål. De øvrige hollandske mål blev scoret af Guus Til og Donyell Malen, mens det tyrkiske mål blev scoret af Marseilles Cengiz Under.

Holland har fire kampe tilbage i indeværende kalenderår med modstandere som Gibraltar og Letland i oktober, så mon ikke vi ser Depay løbe afsted med rekorden inden året er omme.

Læs også: Ronald Koeman vil fortsætte som Barcelona-træner

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P