1 min læsningLokalavis afslører: Vejle tæt på tredje angrebsforstærkning

Vejle Boldklub har denne sommer sagt farvel til Wahid Faghir, der blev klubbens dyreste salg i historien. Nu melder Vejle Amts Folkeblad at der er en ny angriber i byen.

1 min læsning
Luka Djordjevic
Luka Djordjevic var med til at redde Arsenal Tula fra nedrykning i forrige sæson. De sluttede med ét point over nedrykning. Foto: Anton Vajev/Wikimedia Commons

Luka Djordjevic. Vejles tilhængere og superligamodstandere kan godt begynde at at vænne sig til det navn.

Den montenegrinske angriber befinder sig nemlig lige nu i Trekantsområdet forud for et skifte Vejle Boldklub. Det melder Vejle Amts Folkeblads.

Angriberen skulle allerede have bestået lægetjekket, så der skulle være tale om en tilføjelse, der er så godt som sikker.

I den forgange sæson var 27-årige Luka Djordjevic udlejet til Arsenal Tula i den bedste russiske række, hvor det blev til 14 optrædener og to mål.

Faghirs nummer er givet væk
Tidligere i transfervinduet har Vejle hentet yderligere to angribere til. Nemlig superligaklubbens nye 9’er – venezuelanske Andrés Ponce – samt en gammel kending i form af brasilianske Dominic Vinicius.

Dermed ser hullet nu ud til at være lukket efter 18-årige Wahid Faghir, som Vejle solgte for rekordmange 50 millioner til VfB Stuttgart i Bundesligaen.

Læs også: Der var engang, hvor Wahid Faghir jublede og brølede, når Real Madrid scorede. Det gør han ikke længere

Luka Djordjevic, der altså forventes at blive præsenteret meget snart, har flere prominente klubber på sit CV som Zenit Skt. Petersborg, Twente og Sampdoria. Han har i alt spillet 160 professionelle kampe og scoret 32 mål.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P