Dansk Fodbold

Hjulmand: Det var ikke en god præstation

Kasper Hjulmand var efter 0-1-sejren på Færøerne ganske klar i spyttet, præstationen var ikke god nok, men det til trods står Danmark nu med maksimumpoint efter fem kampe.

Kasper Hjulmand var tilfreds med pointene men bestemt ikke med præstationen mod Færøerne
Kasper Hjulmand var tilfreds med pointene men bestemt ikke med præstationen mod Færøerne. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Danmark har aldrig tabt point mod Færøerne, og det har de stadig ikke. Lørdag aften blev det dog til den mindste sejr over lilleputterne nogensinde, da de rød-hvide spillere kun kom fra øerne i Atlanterhavet med en 0-1-sejr.

Undervejs kunne danskerne sågar lige så godt have lukket VM-kvalifikationens første mål ind, og efterfølgende var landstræner, Kasper Hjulmand, da også ganske tydelig omkring kampens forløb.

– Det var ikke en god præstation, og derfor er vi selvfølgelig også lykkelige over at vi endte med at få de tre point, som er så vigtige, sagde Hjulmand efter kampen til Kanal5.

– Det blev så svært, som jeg havde frygtet. Der er nogle kampe, hvor man er kæmpe favoritter, som kan blive låst, hvor man ikke lige får det mål i første halvleg. [..] Det kan blive svært, hvis ikke man får tempo nok i spillet, og det gjorde vi ikke, vi var ikke gode nok til at få det nedbrudt, og de gange, hvor vi kan spille fremad, der vender vi for meget og spiller bagud, lød det videre fra landstræneren.

Hjulmand havde til kampen givet debut til Rasmus Nissen Kristensen, mens Mohamed Daramy fik sin første start, efter han fik debut onsdag mod Skotland, men de to nye spillere, der udgjorde den danske højrekant, blev allerede udskiftet i pausen, alligevel fortrød landstræneren ikke den disposition.

– Jeg ville ikke have gjort det anderledes. Jeg mente helt klart, at det var et godt hold at sætte på banen heroppe på kunstgræsset. Det fungerede ikke, og det var ikke kun Mo’s (Mohamed Daramy, red.) skyld [..] Vi formåede ikke rigtigt at sætte ham i scene, og Mo udnyttede det heller ikke rigtigt selv, så tingene lykkedes ikke, kan man vist roligt sige, lød det fra en tydeligt lettet landstræner, der dog hæftede sig ved det positive.

– Fem kampe og femten point, og vi har tangeret verdensrekorden i kvalifikationen i forhold til at holde buret rent i fem kampe. En dårlig præstation, tre dejlige point og så tilbage til skrivebordet og tænke på tirsdag, siger Hjulmand med henvisningen til tirsdagens kamp i Parken mod Israel.

Danmark har endnu til gode at lukke mål ind i VM-kvalifikationen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P