Premier League

Arteta har kniven for struben før gensynet med Guardiola og City

Der venter nogle store opgør, når Premier League lørdag tager hul på tredje runde. Manchester City tager hjemme imod Arsenal, mens Chelsea gæster Liverpool og Anfield.

Mikel Arteta Arsenal
Der venter Mikel Arteta og Arsenal endnu en svær opgave, når Pep Guardiola og Manchester City venter klokken 13:30. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Mikel Arteta og Arsenal har fået en skidt start på Premier League-sæsonen, hvor det er blevet til to nederlag mod to øvrige London-klubber. Brentford – med danske Thomas Frank i spidsen – besejrede nemlig Arsenal i premieren. Og i sidste weekend blev det til endnu et nederlag, da de evige rivaler fra Chelsea kom på besøg.

Nu venter der så Arsenal endnu en vanskelig opgave, når de senere gæster Etihad Stadium. Det var netop her, at Mikel Arteta som assistentræner under Pep Guardiola, udviklede sig til at blive cheftræner.

Flere engelske medier, blandt andet Sky Sports, har i ugen op til topkampen allerede nu sået tvivl om Arsenal-managerens fremtid i klubben. Her meldes Antonio Conte som en af topbejlerne, såfremt Arsenal vælger at afskibe Mikel Arteta tidligt inde i sæsonen.

Store opgør i vente
Senere lørdag er der endnu flere interessante opgør på programmet. Først tager det øjeblikkelige førerhold West Ham imod Crystal Palace, hvorefter Liverpool hjemme på Anfield brager sammen med Chelsea.

Herunder er det fulde overblik over tredje runde i Premier League.

Lørdag den 28. august:
13:30 Manchester City-Arsenal (TV3 Max, Viaplay)

16:00 Aston Villa-Brentford (TV3 Max, Viaplay)

16:00 Brighton-Everton (Viaplay)

16:00 Newcastle-Southampton (Viaplay)

16:00 Norwich-Leicester (Viaplay)

16:00 West Ham-Crystal Palace (Viaplay)

18:30 Liverpool-Chelsea FC (TV3+, Viaplay)

Søndag den 29. august:
15:00 Burnley-Leeds United (TV3 Max, Viaplay)

15:00 Tottenham-Watford (Xee, Viaplay)

17:30 Wolverhampton-Manchester United (Xee, Viaplay)

Læs også: Roy Keane fylder 50: Husker du rivaliseringen og tunnel-episoden med Patrick Vieira?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P