3F Superligaen

FC Nordsjælland vandt for fjerde gang i streg – Schjelderup blev dobbelt målscorer

FC Nordsjælland fortsatte mandag aften deres flotte sæsonstart i Superligaen, da de besejrede Vejle Boldklub med 3-1 på Right to Dream Park.

17-årige Andreas Schjelderup scorede to gange.
17-årige Andreas Schjelderup var lidt af en mundfuld for Vejle. Nordmanden scorede to mål - blandt andet på et straffespark, hvor han med et lille Jorginho-inspireret hop udplacerede Alexander Brunst. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Seks kampe. Fire sejre. Et uafgjort resultat og et nederlag. Det er de faktuelle tal for FC Nordsjællands start i Superligaen anno 2021.

Mandag aften mødte de Vejle, der fik noget at se til med en storspillende Andreas Schjelderup i spidsen. Efter 20 minutter havde den 17-årige normand scoret to mål, inden Wahid Faghir efter en lille times spil reducerede for Vejle.

I overtiden slukkede Oliver Antman Vejles forhåbninger om point, da han lukkede opgøret med en scoring til 3-1.

Dermed indtager Flemming Pedersens tropper nu en fjerdeplads i Superligaen, inden sidste superligarunde før landskampspausen.

Trænerløse Vejle fortsat bundprop

Anderledes ser det ud i Vejle Boldklub, der blot har hentet et point i sæsonens første seks runder.

Første kamp efter fyringen af Carit Falch kunne ikke ændre på det faktum, at vejlenserne indtager en øjeblikkelig sidsteplads i Superligaen. Et point efter AGF og to efter SønderjyskE og Brøndby.

Søndag kommer Vejle endnu engang på en svær opgave, når FC København kommer på besøg i Nørreskoven.

FC Nordsjælland lægger dog ud og tager hul på syvende spillerunde allerede fredag, hvor AaB og Aalborg Portland Park venter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P