Dansk Fodbold

Jens Hammer: Hyballa skulle ud!

Den nye sportsdirektør i Esbjerg fB, Jens Hammer Sørensen, afslører i et interview med Radio 4, at han insisterede på, Peter Hyballa skulle fyres.

Esbjerg træner Hybbala
Esbjerg-træner, Peter Hyballa, har vakt opsigt med sin ledelsesstil, foto: efb.dk

I Esbjerg har der på alle mulige måder været godt gang i svingdøren denne sommer. Flere spillere er blevet opsagt, solgt eller degraderet, og enkelte personer har opsagt deres jobs. Ind er også kommet en ny sportsdirektør, og han har fra første samtale med klubben insisteret på, at den daværende træner, Peter Hyballa, skulle ud.

– Jeg kan sige, at det var et kardinalpunkt for mig, at hvis jeg skulle starte i EfB, så skulle der helt friske øjne på, og så skulle det også gerne være med en ny cheftræner, siger Jens Hammer Sørensen til Radio4.

Esbjergs amerikanske ejer, Pacific Media Group, har været hårdt kritiseret af klubbens omgivelser for dens ledelse af klubben. Og især når det kommer til rekruttering af nye spillere, har mange undret sig over, at klubben primært har hentet spillere fra koncernens andre fodboldklubber. Blandt andet er der købt syv spillere i engelske Barnsley.

Men det er ikke nødvendigvis måden at gøre det på, forklarer Jens Hammer til radioen.

– Det synes jeg ikke nødvendigvis, det er. Men jeg er også godt klar over, at hvis man vil implementere en ny spillestil, og der var ting, som skulle ændres i Esbjerg, så er det godt at få nogle spillere ind fra Barnsley, som har været i highpressing fodbold, og som er vant til at træne i det, siger Jens Hammer Sørensen, der overtog rollen som direktør fra Brian Bo Knudsen.

Jens Hammer Sørensen har indtil sidste sæson været sportschef i Hobro i 20 år, og han startede i klubben på samme tid som den nye cheftræner, Roland Vrabec.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P