NordicBet Ligaen

Lyngby-assistent til Vendsyssel? Direktør håber på snarlig afklaring

Vendsyssel FF står stadig uden cheftræner, men klubbens sportsdirektør håber at have ny træner på plads snart.

Ayo Simon Okosun (Vendsyssel 8) og Mads Greve (Vendsyssel 5) under NordicBet Liga-kampen mellem SønderjyskE og Vendsyssel FF på Sydbank Park i Haderslev torsdag den 18. april 2024
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vendsyssel FF har stået uden cheftræner i snart en måned.

29. september blev daværende cheftræner Bo Zinck fyret, og siden har klubbens sportsdirektør, Christian Larsen, været på trænerjagt.

Campo har tidligere berettet om nordjysk interesse i Randers’ assistenttræner, men der er fortsat ingen cheftræner på plads i Vendsyssel.

Men sportsdirektøren håber snarlig afklaring.

– Nu er det jo lidt tid siden, så vi har været igennem en rolig og god proces omkring tingene. Vi håber at kunne nærme os, at der sker noget lige om lidt, udtaler Christian Larsen til Viaplay.

Larsen bliver spurgt, om der kan være en ny cheftræner på plads i næste runde af NordicBet Ligaen, den 2. november mod HB Køge.

Ayo Simon Okosun (Vendsyssel 8) og Mads Greve (Vendsyssel 5) under NordicBet Liga-kampen mellem SønderjyskE og Vendsyssel FF på Sydbank Park i Haderslev torsdag den 18. april 2024
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

– Ja, og igen, hvis vi ikke når dér, så har vi også ro i det, fordi vi har noget, der fungerer godt omkring holdet lige nu også. Men jeg vil selvfølgelig gerne have det på plads.

En af de navne, som har været bragt i spil, er Lyngby Boldklubs assistenttræner Mads Kristensen, men sportsdirektøren ønsker ikke at udtale sig om assistenten.

– Jeg kender godt Mads. Jeg kommer ikke til at kommentere på navn. Jeg har været i den her branche nok til at vide, at der skal være nogle aftaler og nogle underskrifter på plads, før vi kan byde navn ind.

– Jeg har også en baggrund i Brøndby igennem mange år og kommet til Vendsyssel, så mit indblik, synes jeg selv, er fint i forhold til det marked, der er på trænersiden i Danmark.

Thomas Thinggaard har ageret cheftrænervikar i Vendsyssel, men Larsen slår fast, at han kun er midlertidig cheftræner og ikke vil blive en permanent løsning.

Vendsyssel har tabt tre af de seneste fire kamp og indtager en skuffende tiendeplads i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P