Premier League

Trent drømmer om Ballon d’Or: Ligeglad med trofæer

Ballon d’Or-ceremonien er lige om hjørnet og nu melder Trent Alexander-Arnold sit kandidatur.

Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Ballon d’Or eller et VM-trofæ?

De fleste spillere ville nok gå ydmyghedens vej og ofre sig i holdets tjeneste for det ypperste trofæ, et landshold kan opnå, men det gælder tilsyneladende ikke for Liverpool FC’s højreback Trent Alexander-Arnold.

Det fortæller englænderen i et videoindslag med Sky Sports.

Da han bliver spurgt om, hvordan han ønsker at blive set efter sin karriere, siger han.

– Jeg vil ses som en legende inden for fodbold, en der ændrede spillet. Det er et ordsprog, som jeg har. ‘Lad være med bare at spille spillet, ændr spillet.’ Jeg vil gerne anses som den bedste højreback, der nogensinde har spillet fodbold, og jeg vil gerne nå stjernerne, og det er der, jeg tror, ​​min grænse går.

Ancelotti ikke i tvivl: Åbenlyst, at han vinder Ballon d’Or

Efterfølgende bliver Trent Alexander-Arnold forholdt fire muligheder: at vinde endnu en Champions League-titel, blive Liverpool-anfører, vinde et trofæ med England eller vinde Ballon d’Or. Og her valgte højrebacken noget utraditionelt den sidste mulighed.

– Jeg vil gerne vinde en Ballon d’Or. Fordi jeg tror, ​​jeg kan. Jeg vil være den første back, der nogensinde gør det.

– Det er først, efter du går på pension, at du er i stand til at se dig i spejlet og sige: ‘Jeg gav den alt, hvad jeg havde’. Det er lige meget, hvor mange trofæer du vinder, eller hvor mange medaljer du har fået. Det betyder noget, hvad du giver til spillet, og om du når dit fulde potentiale.

Trent Alexander-Arnold har imidlertid allerede opnået at vinde Champions League, ligesom han har båret anførerbindet for Liverpool. Den 26-årige back er vokset op i Liverpool og slog igennem på førsteholdet allerede i sin debutsæson, hvor han tre år senere var med til at vinde Champions League og året efter Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P