Skotsk Fodbold

Medie: Santos vil ophæve med tidl. bomber efter spritkørsel

Efter flere gode sæsoner i Europa, er det gået ned ad bakke for columbianske Alfredo Morelos.

Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Alfredo Morelos.

En af de mest kontroversielle skikkelser i skotsk fodbold i de senere år.

Angriberen bombede mål ind for Rangers fra 2017 til 2023, inden han lavede et opsigtsvækkende skifte til Brasilien sidste sommer.

Her stod Santos, som blandt andre har haft Neymar og Pelé i front, klar med en kontrakt, men efter en katastrofal sæson rykkede storklubben ned i Serie B, hvorefter Morelos blev sendt på lån hos Atletico Nacional i hjemlandet Colombia.

Onsdag var han så involveret i en trafikulykke, hvor han angiveligt skulle have været påvirket af alkohol, og han blev derfor efterfølgende anholdt. Det skulle nu være årsagen til, at Santos, som stadig ejer Morelos, ønsker at ophæve kontrakten med angriberen.

Det skriver mediet Daily Record.

Der skulle angiveligt være en klausul i kontrakten mellem Santos og Morelos, som siger, at klubben kan ophæve aftalen, hvis spilleren gør noget, som måtte skade klubben eller dens ry. Det er nu den klausul, som Santos arbejder på at udløse.

Alfredo Morelos scorede 78 Premiership-mål for Rangers over fem sæsoner, mens han også ragede hele 48 gule og syv røde kort til sig. Udover sin målnæse blev han nemlig kendt for sit iltre temperament, som til tider kastede nogle ganske vanvittige aktioner af sig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P