3F Superligaen

Ekspert inden derby: Presset er stadig på Jesper Sørensen

Campos faste Superligaekspert vurderer, at presset hviler på Brøndbys cheftræner, selvom han ikke står på sidelinjen til søndagens derby.

Brøndby IFs Noah Nartey og FC Københavns Viktor Claesson under 3F Superliga-kampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken i København, søndag den 1. september 2024
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk
Superligaen | Runde 13
| Brøndby Stadion | 27 okt 202412.00
Brøndby IF
Brøndby IF
u v t v t
:
FC København
FC København
v t u v u
dage
timer
minutter
sekunder

Søndag er der derby på menuen, når F.C. København gæster Brøndby Stadion.

Men det bliver uden Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, på sidelinjen.

Sørensen fik et rødt kort efter slutfløjt i seneste runde mod AGF, hvilket betyder, at det bliver assistenttræner Frederik Birk, der skal dirigere tropperne på slagmarken.

Men hvem er egentlig mest presset – cheftræneren eller assistenten?

Brøndby IFs Noah Nartey og FC Københavns Viktor Claesson under 3F Superliga-kampen mellem FC København og Brøndby IF i Parken i København, søndag den 1. september 2024
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Spørger man Campos Superligaekspert, Rasmus Würtz, er der ingen tvivl om, hvem af de to, presset hviler på.

For selvom det er en relativt uprøvet Frederik Birk, som skal stå i spidsen for Brøndby IF søndag, falder det stadig tilbage på Jesper Sørensen.

– Presset er ikke på assistenttræneren på søndag. Det ligger stadig på Jesper Sørensen – også selvom han ikke står på sidelinjen. Og det ved han udmærket godt.

– Når man er træner i en klub som Brøndby, er der høje forventninger, og de var så tæt på at vinde mesterskabet sidste sæson.

– Det er selvfølgelig også målsætningen i denne sæson, at de skal derop og kæmpe med om guldet. Jo længere væk, de kommer fra det, des større bliver presset også på Jesper Sørensen, mener Rasmus Würtz.

Würtz fremhæver, at det røde kort i Aarhus kan have noget at gøre med den kaotiske tid, som Brøndby går igennem lige nu.

– Der er nogle ting i Brøndby, som udefra kan virke en smule kaotisk. Der har været en masse polemik omkring Daniel Wass og anfører-valget, og de har mistet deres fodbolddirektør. Det er ikke en klub, hvor jeg lige nu tænker, at der er specielt meget ro på.

– Det bliver så lige toppet med det røde kort til Sørensen, hvor han mister kontrollen et øjeblik, og det er jo, hvad der sker.

– Men det kan også være et udtryk for, at der er noget frustration og nogle ting i klubben, som virker en smule kaotiske og usikre, lyder det fra Rasmus Würtz.

Brøndby IF er i skrivende stund at finde på en sjetteplads, mens FCK topper landets bedste række.

– Stemningen var fed sidst, selvom vi spillede i Parken

Brøndby IF og F.C. København krydser klinger i 3F Superligaens 13. spillerunde.

Opgøret løber af stablen søndag klokken 12:00 og bliver vist på TV 2 Sport X og TV 2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P