3F Superligaen

AGF-boss retter stor kritik efter afvist appel

AGF-direktør Jacob Nielsen er langt fra tilfreds med fredagens afviste appel.

Felix Beijmo i kampen mellem AGF og Brøndby.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF er uforstående overfor den afviste appel, som man fredag formiddag har delt nyheden om.

Man havde nemlig både håbet og regnet med, at Felix Beijmo ville fået annulleret det gule kort, som han fik efter slutfløjt mandag mod Brøndby.

Her tog gæsternes cheftræner, Jesper Sørensen, fat i svenskeren, hvilket kastede et gult kort af sig til Beijmo og et rødt kort til Brøndby-træneren.

Det gule kort var hans andet af slagsen i forbindelse med mandagens kamp, hvorfor det blev vekslet til rødt og karantæne i weekendens opgør.

I AGF lægger man ikke skjul på, at man ikke er tilfreds med den afviste appel.

Særligt med Jesper Sørensens udtalelser om, at svenskeren intet gjorde forkert i situationen in mente:

– Vi tager dommen til efterretning, men vi stiller os meget uforstående over for den. Vi har fremlagt meget klar dokumentation i form af tv-billeder, samt Jesper Sørensens udlægning af sagen, hvor han bekræfter, at han ikke følte sig provokeret af Felix Beijmo og tager det fulde ansvar for situationen. 


– Men det bliver alene dommerens udlægning, som lægges til grund for at give Felix Beijmo et gult kort for usportslig opførsel. Og det på trods af, at Felix Beijmo sagde det samme til alle: ”Tak for kampen, vi ses næste gang”, som han gør efter hver kamp. 

– Vi vil derfor ikke undlade at kommentere, at vi finder det problematisk, at vi har et disciplinærsystem, der ikke kan behandle klubbernes og spillernes ret på en mere objektiv måde. Dommeren er part i sagen, men det er alene hans bedømmelse af sig selv og sin egen handling, der lægges til grund i afgørelsen. Det bør være en uafhængig faglig tredjepart, der ikke er en del af sagen, siger administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen, til klubbens egen hjemmeside.

Felix Beijmo misser dermed weekendens topbrag ude mod FC Midtjylland.

Den kamp fløjtes i gang søndag klokken 18.00.

Du kan se den omtalte situation i videoen øverst i artiklen eller nedenfor

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P