Herrelandsholdet

Sådan kommer landsholdet til at spille under Riemer

På et pressemøde forklarer Brian Riemer, hvordan han vil sætte sit eget præg på landsholdet.

DBU præsenterer Brian Riemer som ny landstræner for herrelandsholdet i fodbold i Brøndby torsdag den 24. oktober 2024.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

På torsdagens pressemøde blev den nye landstræner for Danmark, Brian Riemer, spurgt ind til sin spillefilosofi.

Her var der både ros og inspiration at hente fra daværende landstræner Kasper Hjulmand og vikarierende landstræner Lars Knudsen.

Til gengæld er Riemer klar til at sætte sit eget præg på holdet.

– Der er lavet et kanongodt arbejde på det her hold med Hareide, Hjulmand og Knudsen. Nu er det min opgave at sætte mit præg og arbejde videre. Jeg skal komme med mine ideer, og det kommer til at tage noget tid og kræve plads, fortæller Riemer på pressemødet.

– Vi skal være underholdende og direkte. Det gør man ved at skabe chance og lave mål. Det er de ting, der fundamentalt gør, at landsholdet er interessant, så det er de elementer, jeg vil arbejde mod, uddyber den nye landstræner.

I samme ombæring fremhæver Brian Riemer, at fokusset skal være på landsholdet og ikke så meget på ham. Derfor kan man ikke med det samme forvente dramatiske ændringer på landsholdet.

– Det første skridt er, at jeg skal sætte mig ned med staben og se på, hvad vi skal. Det her er ikke et Brian Riemer-show. Staben skal være med til at byde ind og hjælpe mig, så vi får sat gang i de helt rigtige justeringer, understreger landstræneren.

Brian Riemer har blot haft et enkelt job som cheftræner før ansættelsen hos DBU. Her stod han i spidsen for Anderlecht fra slutningen af 2022 til september 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P