Europa League

FCM-chef regner ikke med UEFA-sanktioner mod Simsir

Thomas Thomasberg forventer ikke, at Aral Simsir bliver sanktioneret af UEFA, efter at organisationen har åbnet en disciplinærsag mod offensivspilleren.

Thomas Thomasberg kigger rundt iført FCM jakke
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

UEFA har indledt en disciplinærsag mod FC Midtjyllands store offensivprofil Aral Simsir.

Det bekræfter det europæiske forbund overfor Bold, og nyheden landede kort før, at torsdagens kamp mellem FC Midtjylland og Union St. Gilloise blev fløjtet op.

Aral Simsir spillede en strålende kamp i 1-0-sejren, men han kan nu blive sanktioneret af UEFA. Men Thomas Thomasberg maner til besindighed,

– Jeg har stadigvæk en forventning om, at der ikke kommer til at ske alverden, men vi må se, hvad de kommer frem til, lyder det fra Thomasberg efter kampen til den fremmødte presse.

Sagen tager sit udgangspunkt efter udekampen mod Maccabi Tel Aviv i september, hvor Simsir ifølge Bold havde råbt “Befri Palæstina. Jeg håber, I dør”.

RUSGs Anan Khalaili stopper FC Midtjyllands Aral Simsir og får gult kort af dommer Sebastian Gishamer under UEFA Europa League-kampen mellem FC Midtjylland og Royale Union SG på MCH Arena i Herning torsdag den 24. oktober 2024
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det israelske hold spiller sine kampe væk fra hjemlandet, som har ligget i krig med Hamas fra Palæstina siden oktober 2023.

Thomasberg fortæller, at Aral Simsir ikke kendte til disciplinærsagen inden torsdagens kamp.

– Nej, det tror jeg ikke. Jeg gjorde ikke, om han har gjort det, det tror jeg heller ikke. Men altså, den sag er jo lidt ud af vores hænder. Den går sin gang, og der kan vi jo ikke gøre fra eller til. Så det må vi se, når de engang har lavet de undersøgelser, slutter Thomasberg.

FC Midtjylland vandt 1-0 torsdag aften mod Royale Union Saint­-Gilloise.

FCM vinder nervepirrende kamp mod Union St. Gilloise

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P