Herrelandsholdet

AGF’er storroser Riemer: Den bedste assistent

Henrik Dalsgaard er meget begejstret over ansættelsen af Brian Riemer, som torsdag blev Danmarks nye landstræner.

Brian Riemer bliver rost af AGF'er.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Torsdag formiddag blev årets vel nok største fodboldnyhed i Danmark offentliggjort, da Brian Riemer blev kørt i stilling som ny landstræner for Herrelandsholdet.

Siden har reaktionerne været af meget forskellig karakter, men en af dem, som er svært begejstret for ansættelsen, er AGF-profilen Henrik Dalsgaard.

Han kender nemlig den nye landstræner indgående, da han tidligere har haft Brian Riemer som assistenttræner i Brentford:

– Jeg tror, at han er den bedste assistenttræner, som jeg har haft. Han er utrolig dedikeret, og han var meget, meget professionel, indleder Henrik Dalsgaard således i et interview med Viaplay og fortsætter:

– Han vidste præcis, hvad han havde med at gøre. Han gik ind og tog fat i defensiven fra starten.

– Jeg føler, at han var en kæmpe del af, at vi endte med at få rykket op i Brentford. Vores struktur var som ingen andre i ligaen, og han var klart med til at et hold med vores budget kunne gøre sig, lyder det om Brian Riemer, der var ansat som Thomas Franks assistent fra oktober 2018 til december 2022.

Du kan se hele interviewet med AGF’eren øverst i artiklen.

Ansigtsløft: Landsholdet har endelig fået sin chef

Brian Riemers første opgaver som landstræner bliver kampene mod Spanien i Parken og Serbien på udebane i midten af november.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P