NordicBet Ligaen

Ærlig OB-stopper ville væk i sommer: Det har været hårdt

OB’s serbiske midterforsvarer Mihajlo Ivancevic har det svært med at være fjerdevalg i det fynske midterforsvar.

Forløsning hos OBs Mihajlo Ivancevic efter sejren i superligakampen mellem Randers FC og OB på Cepheus Park Randers i Randers søndag den 26. november 2023
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det er gået op og ned for Mihajlo Ivancevic i sin tid i OB. Men mest ned.

Den 25-årige serber kom til OB i 2022 og blev hurtigt en populær skikkelser blandt de fynske fans for sin fighterevner og udstråling.

Ivancevic er i dag degraderet til fjerdevalg i det fynske forsvar, og de seneste måneder har ikke været nemme, fortæller serberen med det vindende væsen.

– Det har været en smule hårdt rent mentalt, fordi jeg ikke har spillet meget. Men for at være ærlig, så havde jeg heller ikke regnet med det, fordi jeg kom retur meget sent i opstarten, fortæller Ivancevic til Campo.

Det er kun blevet til fire optrædener i denne sæson for OB, og rollen som bænkevarmer har været en svær pille at sluge for Ivancevic.

Forløsning hos OBs Mihajlo Ivancevic efter sejren i superligakampen mellem Randers FC og OB på Cepheus Park Randers i Randers søndag den 26. november 2023
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Det var virkelig svært i starten. Jeg forventer altid det bedste af mig selv, og jeg er ikke vant til at være reserve. Så det var mentalt hårdt, men nu har jeg accepteret det, hvilket har været godt for mig.

Ivancevic har konsulteret OB’s mentale træner nogle gange gennem den seneste periode, og nu er han et godt sted, fortæller ham.

– Jeg har det godt lige nu, og jeg arbejder hårdt på at få en chance i startopstillingen. Jeg håber, den kommer snart.

– Jeg giver mig 100 procent hver eneste dag, og jeg synes, jeg fortjener det, udtaler serberen, som glædede sig over at få over en halvleg i seneste kamp mod FC Roskilde.

Jagtede et sommerskifte

Det skorter ikke på midtstoppere i OB, og Mihajlo Ivancevic arbejdede på at skifte væk i sommerens transfervindue, fortæller han.

– Jeg forsøgte at finde noget andet, men der var ikke så mange muligheder for mig på daværende tidspunkt. Så jeg stod mellem at blive her og kæmpe for min plads, eller forsøge at finde en god mulighed. Desværre dukkede der ikke noget godt op for mig.

Ivancevic valgte at blive i OB henover efteråret og har i stedet rettet øjnene mod det kommende vintertransfervindue.

– Vi må se, om jeg får chancen eller ej, og om klubben er tilfreds med mig. Min kontrakt udløber til sommer, så vi skal have en snak om, hvad der skal gøres, og hvad OB’s planer er med mig.

Der er ingen dialog mellem OB og Ivancevic lige nu, men selvom fremtiden er uvis, så forsikrer serberen, at han stadig giver alt, når først bolden ruller.

– Selvfølgelig er jeg det. Jeg skal bare have nogle flere minutter på banen.

Så fansene kan stadig forvente ‘den gode gamle Ivancevic’?

– Ja, selvfølgelig, slutter Ivancevic med et stort vindende smil.

Ivancevic er noteret for 45 kampe i den stribede trøje.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P