Championship

Officielt: Dansk trænerduo henter tidligere stjerne i Arsenal

Johannes Hoff Thorup og Glen Riddersholm har netop hentet Jack Wilshere ind til trænerstaben i Norwich.

Jack Wilshere tilslutter sig trænerstaben i Norwich, hvor han blandt andet skal arbejde sammen med Johannes Hoff Thorup og Glen Riddersholm.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er en særdeles profileret herre, som i dag er blevet præsenteret som nyt medlem til trænerstaben hos Johannes Hoff Thorup og Glen Riddersholm i Norwich.

Den i dag 32-årige Jack Wilshere, som efter sit karrierestop i AGF har fristet en tilværelse som ungdomstræner i Arsenal, er nemlig ny assistenttræner i Championship-klubben.

Det har Norwich netop bekræftet på sin hjemmeside.

Jack Wilshere har siden sommeren 2022 været manager for The Gunners’ U18-hold.

Noget, han tilsyneladende har gjort så godt, at han nu tager et lille spring opad i trænerkarrieren, hvorfor han nu skal beskæftige sig med seniorfodbold på næsthøjeste niveau i England.

– Vi er ovenud lykkelig for at kunne velkomme Jack til Norwich City. Jeg kender ham selvfølgelig godt, og hans personlighed, viden og erfaring kommer til at hjælpe os meget.

– Han har udviklet sig fantastisk i løbet af de seneste par år, og vi ser det som et spændende skridt for begge parter.

– I vores optik er han en af de mest lovende og spændende unge trænere i landet. Vi kan ikke vente med at komme i gang med vores rejse sammen, siger Ben Knapper, sportsdirektør i Norwich.

Jack Wilshere kommer til at arbejde side om side med Glen Riddersholm som assistenttræner for Johannes Hoff Thorup i sin nye klub.

Som aktiv nåede han 197 førsteholdskampe for Arsenal, inden skader sendte ham på en karrieremæssig deroute, som i sidste ende førte ham til AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P