3F Superligaen

FCN-træner efter smertefuldt nederlag: Det må ikke ske

FC Nordsjælland formåede ikke at leve op til deres favoritrolle mod Brabrand IF i Oddset-pokalen.

Jens Fønnskov Olsen slår ud med armene under en Nordsjælland kamp
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

– En rigtig pokalkamp.

Sådan beskriver FC Nordsjælland-træneren Jens Fønnskov Olsen sit holds overraskende nederlag mod Brabrand IF.

Som kæmpe favoritter gik Farum-klubben på banen, men de måtte slukørede forlade den efter 120 minutter og utallige straffespark.

Her levede de nemlig ikke op til deres favoritrolle, efter de tabte til 3. divisionsholdet i en straffesparkskonkurrence.

– Det må selvfølgelig ikke ske med vores briller på, men det gjorde det, og det må vi forholde os til. Og så må vi gøre os klar til Randers på mandag, siger han til Campo.

Det smertefulde nederlag gør endnu mere ondt på Nordsjælland-træneren, fordi han synes, at de kunne have fået mere ud af det, men sådan skulle det ikke gå.

– Cadeau til Brabrand for at bringe det derhen, hvor det bliver bragt hen, men jeg synes, vi skaber det, vi skal. Vi var bare ikke dygtige nok til at finde den kvalitet, der skulle til i dag. De gange, hvor vi fandt den, var der nogen, der vinkede med flagene, siger han til Campo.

Det er dog trods den store skuffelse ikke noget, der kommer til at fylde særlig meget i Farum.

– Selvom jeg står her og har tabt og er meget frustreret, vil jeg sige, at det er en rigtig pokalkamp. I dag vinder ‘underdogen’, siger han til Campo.

På mandag skal Nordsjælland forsøge at rejse sig, når de skal i ilden i Superligaen igen. Her skal de til gengæld ikke leve op til en favoritrolle, når de på udebane møder Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P