3F Superligaen

Rødt kort i Aarhus kan betyde “rødt kort” som BIF-træner

Jesper Sørensens røde kort mandag aften kan indirekte få konsekvenser.

Jesper Sørensen under kampen mod AGF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Superligaen | Runde 12
| Ceres Park & Arena | 21 okt 202419.00
AGF
AGF
u u v u u
1 : 0
Slut
Brøndby IF
Brøndby IF
v u v t v
Patrick Mortensen
32′

Jesper Sørensens røde kort i Aarhus, kan betyde et rødt kort som Brøndby-træner.

Ikke at de to ting umiddelbart kan kædes sammen – men helheden i frustrationens øjeblik gør, at han absolut ikke er sikker i sædet.

En længevarende uro i klubben på Vestegnen, eller lad mig kalde det usikkerhed, gør, at der har været udskiftninger i sigte også efter det – for mange -overraskende farvel til fodbolddirektør Carsten V. Jensen for to uger siden. 

Bagmændene i klubben ønsker at posen rystes i en helt anden retning, det startede med CVs farvel – en ny med det sportslige hovedansvar skal findes, og så snakkes der selvfølgelig på bestyrelsesgangen om, at træneren (Jesper Sørensen) var den nu forhenværende sportsdirektørs valg.

Derfor, og med de meget svingende præstationer – og dispositioner – er det en selvfølge at snakke og pege på træneren.

Jesper Sørensen blev fredet af bestyrelsesformand Jan Bech Andersen, da Carsten V måtte vende ryggen til Brøndby IF, men dels er bestyrelsesformanden ikke enerådende, selvom han står forrest, og dels kan der på 14 dage ske meget i en kolbøttefabrik.

Den ellers så stille og rolige, og altid eftertænksomme, Jesper Sørensen trådte ud af sin egen skygge og personskildring efter kampen i Århus.

Rødt kort, ikke på sidelinjen til derbyet mod F.C. København på søndag, en handling han lagde sig fladt ned over i minutterne efter – men værre: en handling der ramte hovedet på sømmet i forholdet til spillerne og hans egen status i omklædningsrummet.

De har famlet efter den enhed, der traditionelt definerer Brøndby. Der var mega-skuffelsen på sæsonens sidste spilledag og det mistede mesterskab i foråret, der blev ikke plads til europæisk fodbold for alvor, der var tvisten om hvem der havde magten med anførerbindet – og nu ubalancen i spil og resultater.

Brøndby havde mulighederne for point i Århus, men der manglede ligesom det sidste. Og det har der gjort siden nedstyrtningen på sidste sæsons finaledag.

Det er det, og den fornyelse den forholdsvis nye ledelse længe har ønsket sig, der gør fyringen af Jesper Sørensen aktuel. Global Football Holding vil sætte sit eget hold.

Om det koster træneren jobbet, ved vi endnu ikke. Men vi ved med sikkerhed, at den store, trofaste fanskare igen vil vise tænder. De vil bare have resultater, men endnu mere ro og vished. Lige nu famles der. 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P