2. Division

Aarhus Fremad-bet: Profil ude med korsbåndsskade

Sebastian Buch har pådraget sig en slem skade, der holder ham væk fra grønsværen i en længere periode.

Sebastian Buch sparker til bolden i kamp for Aarhus Fremad på Riisvangen
Foto: Ole Nielsen
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Sebastian Buch i Aarhus Fremad har været flyvende i igangværende sæson, men nu har uheldet ramt klubbens wingback.

På Riisvangen må man undvære den 25-årige profil, som efter et solouheld til et træningspas kom slemt til skade.

Det sker blot to kampe før, at Buch runder 100 kampe i den sort-gule trøje. Hovedpersonen selv er ærgerlig over timingen.

– Til vinter har jeg været i klubben i tre år, og det har været en rigtig god tid for mig her på det seneste. Og man kan ikke forudsige skader i forvejen, men det sker på et rigtigt ærgerligt tidspunkt, fortæller Sebastian Buch til Campo.

– I første uge var jeg helt nede, og nu er det bare at gå i gang med en rolig genoptræning før operation. Men det har været noget helt andet, fordi jeg normalt kun har været skadet i to-tre uger, så det er meget sværere at forholde sig til.

Sebastian Buch, som senest spillede mod Skive i 2. divisionen den 5. oktober, er stadig fortrøstningsfuld, selvom udsigterne til et comeback er lange.

– Jeg har haft gode snakke med Julius (red. Fechtenburg) og andre i truppen, som har prøvet lidt det samme. Der har vi snakket om, at det største skulderklap man kan give sig selv, er når man har klaret al genoptræningen og er skadesfri igen, siger Buch.

I den forbindelse vil han ikke ligge på den lade side, når det omhandler støtte til holdkammeraterne og menneskerne rundt omkring klubben.

– Jeg vil fortsætte med at være støttende og lytte, hvis holdet har brug for mig. Jeg vil gøre, hvad jeg kan fra sidelinjen for at hjælpe drengene. Bare fordi jeg ikke er på banen, så kan jeg stadig være en del af fællesskabet, understreger han.

I syv starter i 2024/25-sæsonen har Sebastian Buch bidraget med tre assists og to mål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P