OBOS-Ligaen

Vålerenga sikrer sig førstepladsen i opvisning

Det norske svar på første division blev afgjort mandag aften med tre runder tilbage.

• Vålerenga ender på førstepladsen i OBOS-ligaen, det står klart, efter at de mandag aften slog Egersund med 4-0. Allerede inden runden var de garanteret oprykning, men nu bliver det med sikkerhed som vinder af ligaen
  • Vålerenga kørte sejren hjem med stil. Efter 19 minutter scorede de til pausestillingen 1-0. I anden halvleg stak de for alvor af og scorede efter 70 minutter til 2-0, hvorefter der ikke længere herskede tvivl om kampens udfald. Kampen endte 4-0 til Vålerenga
  • Det norske storhold har tidligere vundet fem norske mesterskaber og vender i næste sæson tilbage til det fineste selskab i Norge, efter de i seneste sæson rykkede ned. Det betyder, at danskerne Muamer Brajanac og Carl Lange skal spille i den bedste norske række