3F Superligaen

Sørensen forsvarer fjenden: Beijmo skal ikke straffes

Brøndby-træneren faldt hurtigt ned efter sit uheldige sammenstød med Felix Beijmo.

Jesper Sørensen stirrer stift ud i luften
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jesper Sørensen er normalvis en rolig gemyt.

Det er han også, da han taler om dagens strabadser med Campo og de øvrige fremmødte journalister.

Dog fik han en uheldig hovedrolle i kølvandet på Brøndbys Superligabrag mod AGF, hvor han blandt andet var skyld i, at Felix Beijmo fik et rødt kort.

Jesper Sørensen stirrer stift ud i luften
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det mener han i hvert fald selv, at han er.

– Jeg tog fat i ham af frustration, men jeg gider ikke at komme ind på det her. Jeg synes ikke at Beijmo skal have karantæne. Han burde ikke blive taget fat i af en modstandertræner. Det var min fejl, siger han til Campo og de andre fremmødte medier.

Jesper Sørensen ligger sig fladt ned efter sammenstødet og tager skylden på sig uden at gemme sig bag undskyldninger. Noget som flere AGF-profiler også har opfordret ham til at gøre.

Efter vild tumult: AGF fik også rødt kort

Udover at være ked af det på Beijmos vegne er Sørensen også ærgerlig over den situation, han sætter sit hold og sig selv i. I weekenden skal Brøndby nemlig spille derby mod FC København, og det bliver dermed uden Sørensen på sidelinjen.

– Jeg er træt af det. Det er en dum situation at være i, en skør situation. Jeg sætter også mit hold i en åndssvag situation. Jeg tror bare, det var en hektisk afslutning på kampen, siger han.

Brøndby-chefen afslutter med blankt at afvise, at han skulle være presset efter Beijmo-situationen, CV’s afgang eller af nogen som helst anden grund. Ifølge ham selv er der ikke noget, der er ændret efter dagens kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P