Premier League

Medie: Engelsk storklub har udset sig Xabi Alonso

Xabi Alonso har gjort det over al forventning i Bayer Leverkusen og det har naturligvis kastet interesse fra sig fra de helt store klubber i verden.

Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix

Xabi Alonso er meget eftertragtet.

Det kan der ikke være nogen tvivl om, efter den tidligere midtbanestjerne førte Bayer Leverkusen til en sensationel double i Tyskland i den forgange sæson.

Derfor er der naturligvis kommet stor interesse for spanieren, som dog valgte at blive endnu en sæson i Leverkusen. Klubben forventer dog, at han er fortid til sommer, og her skal han måske afløse en af de største trænere i verden.

Xabi Alonso er nemlig et meget varmt og konkret emne i Manchester City.

Det skriver Florian Plettenburg.

Det er dog først og fremmest i det tilfælde, at Pep Guardiola, som har været i Manchester City siden 2017, vælger at sige stop.

Guardiola om Klopp: Jeg vil ikke gøre det samme

Xabi Alonsos tidligere klub Liverpool har tidligere vist interesse i den tidligere midtbanemotor, men The Reds er meget tilfredse med hollandske Arne Slot, som har fået en fornem start på Anfield og fører Premier League i øjeblikket, hvorfor Alonso ikke er en kandidat i Liverpool mere.

Real Madrid skulle ligeledes være inde i billedet, omend interessen hos kongeklubben ikke er helt så konkret. De to parter har dog ligeledes en fortid sammen, hvorfor dét match også virker ganske oplagt.

Xabi Alonso har kontrakt med Bayer Leverkusen til 2026.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P