NordicBet Ligaen

Horsens-spiller reagerer på vildt mål: Ikke første gang

Emil Frederiksen i AC Horsens er på godt jysk tilfreds med sin ekstraordinære scoring, som han lavede i weekenden mod Hvidovre.

Emil Frederiksen præsenteres som ny mand i AC Horsens.
Foto: AC Horsens
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Emil Frederiksens scoring fra seneste runde i NordicBet Ligaen er nok et af de mål, man kommer til at kigge tilbage på, når man skal finde kandidater til årets mål i 1. divisionen.

Emil Frederiksen kunne fra lang afstand se, at Hvidovres målmand Filip Djukic var ude af buret –  Derfra fik bolden med venstrebenet, og så røg den ind bag keeperen.

Dagen derpå er det en meget tilfreds Emil Frederiksen, som Campo talte med.

– Der har selvfølgelig været mange reaktioner. Det var et ekstraordinært mål. Det er ikke lige noget, jeg scorer hver weekend. Det har selvfølgelig fået meget omtale, og det har selvfølgelig kun været positivt, fortæller Emil Frederiksen.

Hvilke tanker gjorde du dig før skudmomentet?

– Jeg vidste bare, at han ikke var langt ude, keeperen, men jeg så godt, at han var lidt ude af målet. Jeg tænkte bare, at hvis jeg rammer den her godt, så skal den have chancen. Jeg trykkede til den efter en aflevering af Hausner (red. Sebastian). Når det er så langt udefra, så kan det ikke bare være en lobbold, jeg laver. Der skal hakkes til, ellers går den ikke.

Emil Frederiksen havde en anden positiv rolle i kampen mod Hvidovre, da han lavede assist til Sebasitan Pingels 1-0-scoring. Men han lægger ikke skjul på, at fokusset fra med- og modspillere var mest på 2-0-målet.

– Det var dejligt, at den gik over Hvidovres målmand (red. Filip Djukic), som vi ved er en dygtig keeper. Den skulle have noget fart, og dét fik den. Det var så fedt. Målmanden sagde efter kampen, at det var godt sparket ind. Det er god stil af ham at sige det, siger Frederiksen til Campo.

Og så må vi se hvornår chancen byder sig igen næste gang.

Emil Frederiksen

Horsens holdt et skydetelt i Hvidovres felt i løbet af kampen. Den officielle statistik siger 17 målforsøg til Horsens favør, og her bidrog Emil Frederiksen til den statistik flere gange.

I den forbindelse fortæller han, at scoringen fra midten ikke er den første, som han har lavet i sin fodboldkarriere.

– Jeg har gjort det før et par gange på ungdomsholdet i Holland. Da jeg spillede dernede, har jeg også sparket fra midten af, men den sad ikke så godt, som den gjorde den her gang, så det var ekstra dejligt at se den sidde så godt i går, fortæller den offensive profil.

– Dog er det heller ikke noget, jeg selv står og træner hver dag, men det var dejligt at se den gik ind, og så må vi se, hvornår chancen byder sig igen næste gang.

Horsens hentede den tredje sejr i træk mod Hvidovre. AC Horsens skal i kamp igen fredag den 25. oktober, når det gælder udekampen mod Hillerød.

Her kan Emil Frederiksen igen komme i aktion for De Gule, som har lejet danskeren ind til sommer 2025 fra norske Rosenborg.

Se det vilde mål øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P