3F Superligaen

Brøndbyspids om stemning i omklædningen: Det er trykket

Brøndby IF tabte mandag aften til AGF efter en dramafyldt kamp.

Brøndbys Mileta Rajovic scorer til 2-0 under superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion søndag den 6. oktober 2024.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der var drama for alle pengene.

AGF tog mandag aften i mod Brøndby IF på Ceres Park i Århus, hvor hjemmeholdet vandt 1-0, mens der undervejs var en kæmpe afbrænder af Brøndby IF’s Suzuki og efterfølgende blev cheftræner Jesper Sørensen udvist.

Efter kampen mødte Campo og den fremmødte presse Brøndby IF’s angriber Mileta Rajovic.

– Selvfølgelig er det trykket, efter vi taber. Sådan er det altid. Vi vil gerne vinde, og vi vil være et hold, der kommer og altid vil vinde kampe. Så selvfølgelig er det altid ærgerligt, når man kommer ned og taber, lød det fra Rajovic.

I sidste uge vandt Brøndby IF over FC Midtjylland, mens de i dag må rejse hjem uden point. Adspurgt hvad angriberen tænker om de blågules manglende kontinuitet i den indeværende sæson er han dog ganske rolig.

Brøndby-fans hylder CV: Gør I det samme, GFH?

– Det er jo fodboldkampe. Vi prøver altid at komme ind og gøre det vores bedste og vinde kampene. I dag gjorde vi det ikke, selvom vi havde muligheden for at score og vinde kampen måske, men selvfølgelig skal vi bare kigge videre. Det er menneskeligt, at vi taber en gang imellem. Vi kan ikke vinde alle kampe, selvom vi gerne vil.

– Så det er bare om at komme videre og op på hesten igen. Der er, som jeg også siger i dag, nogle gode sekvenser i kampen, hvor vi har nogle muligheder for at score. Vi mangler bare den sidste kvalitet i dag, og den skal være der i næste uge.

Brøndby spiller næste kamp, når de søndag den 27. oktober møder F.C. København på Brøndby Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P